Presentatie definitief ontwerp website & feedbackronde

woensdag, 21 december, 2022 - 19:30 t/m 21:00

Beste leden,

graag nodigen we jullie uit voor de volgende sessie met betrekking tot de nieuwe website van Caleidoscoop. Deze is op woensdag 21 december* van 19.30 - 21.00 uur en vindt plaats via Teams.

Dit is het vervolg op de presentatie van verschillende schetsen voor hoe de nieuwe site er uit zou kunnen komen te zien. Alle feedback is verwerkt en in grote lijnen ligt het ontwerp van de site nu vast. Tijdens deze avond kun je zien wat het resultaat is. MEO laat ons een werkende versie (demo-versie) van de website zien, en alle aanwezigen kunnen reageren op wat ze zien en vragen stellen. Die feedback wordt door MEO verwerkt in de verdere ontwikkeling van de site. Er volgt in januari nog een tweede feedbackronde; daarna gaan we richting de lancering van de nieuwe website.

Omdat we nu steeds meer op detailniveau werken en er tijdens deze avonden veel informatie wordt gegeven en gepraat met elkaar, baseren we ons op de feedback van de aanwezige leden en de vorige sessies. We kunnen deze gesprekken niet voldoende overbrengen via de mail. Wil je dus meepraten en -beslissen? Dan hopen we je deze avond te zien/ horen! Je kunt ook meedoen zonder in beeld te zijn, als je dat prettiger vindt.

Wil je meedoen? Stuur ons dan uiterlijk 19 november een mailtje: bestuur@caleidoscoop.nl. Je krijgt op 20 november van ons een deelnamelink voor Teams. Kun je die avond niet, maar wil je er wel graag bij zijn? We horen het dan ook graag.

Tot de 21e?

Hartelijke groet,

Het bestuur

* Deze bijeenkomst was oorspronkelijk gepland op 28 november, maar moest helaas worden verzet.