Steun in corona-tijd | Caleidofoon: bereikbaarheid uitgebreid

Steun in corona-tijd | Caleidofoon: bereikbaarheid uitgebreid

Voor veel mensen brengen de maatregelen en al het nieuws met betrekking tot het coronavirus, veel onzekerheid met zich mee. Het dagelijks leven, met de contacten en activiteiten die je normaal gesproken uitvoert, zijn beperkt of liggen stil. Voor lotgenoten komt daar in de meeste gevallen ook bij, dat hun persoonlijke en/ of professionele steunnetwerk minder (of anders) beschikbaar is.

We merken als vereniging ook dat de Caleidofoon meer gebeld wordt, en we zijn blij dat jullie ons weten te vinden. We hebben de capaciteit van de lotgenotentelefoon uitgebreid naar 5 vrijwilligers. Je kunt nu dagelijks (ook op zondag) bellen tussen 11 en 21 uur.

Bel de Caleidofoon op 033-8200208 (optie 1) of bekijk de andere manieren waarop je contact met ons op kunt nemen. Verder zijn we aan het onderzoeken of we ook andere interactieve mogelijkheden kunnen inzetten. Heb je daar ideeen over? We horen graag van je! Je kan ons bereiken op emailadres: bestuur@caleidoscoop.nl.

Tot slot willen we je graag wijzen op de steun- en contactmogelijkheden die Mind op haar site heeft verzameld: mind.nl/corona

[Lees alle andere nieuwsberichten met betrekking tot het corona-virus]