Start regiogoep Ede

Start regiogoep Ede

 

 

Caleidoscoop organiseert maandelijkse bijeenkomsten voor lotgenoten in diverse regio’s. Inmiddels is in Ede de nieuwe regiogroep gestart. Hier onder kunt u de nodige informatie lezen;

 

Het doel van deze bijeenkomsten:

De bijeenkomsten zijn bedoeld om ervaringen uit te wisselen en om op een veilige basis elkaar steun, her- en erkenning te geven.   Daarbij wordt bijvoorbeeld gedacht aan:

-Wederzijdse ondersteuning

-Zich gesteund voelen

-Het gevoel ergens bij te horen

-Het sociaal netwerk uit te breiden

-Verminderen van eenzaamheid

-Gevoelens kunnen uiten en verhalen met elkaar te delen

-Opdoen van kennis en vaardigheden

 

Voor wie?

De bijeenkomsten zijn voor onze leden gratis. Voor niet-leden is het mogelijk om vrijblijvend twee bijeenkomsten bij te wonen. Mocht je daarna besluiten vaker te komen dan is het noodzakelijk om lid te worden van de Caleidoscoop. (€25,- per jaar)

 

Wanneer

Elke 2e maandagavond van de maand.

 

De locatie:

De bijeenkomsten zijn in Ede. Deze locatie is zowel met eigen vervoer als met openbaar vervoer goed bereikbaar.  Parkeren in de buurt is gratis en de ruimte is ook voor rolstoelgebruikers goed bereikbaar.

 

Interesse?

Heb je nog vragen of interesse om deel te nemen aan deze nieuwe regiogroep, stuur dan een mailtje naar mail@caleidoscoop.nl met je naam en adres gegevens. Zodra we een definitieve startdatum hebben krijg je hierover bericht en een uitnodiging voor verdere kennismaking.