Sta je op een wachtlijst? MIND Korrelatie biedt overbruggingshulp

Sta je op een wachtlijst? MIND Korrelatie biedt overbruggingshulp

Sta jij op een wachtlijst of kun je om een andere reden langere tijd niet terecht bij je hulpverlener? Neem contact op met MIND Korrelatie om de mogelijkheid tot overbruggingshulp te bespreken.

Wat houdt overbruggingshulp in?

Als uit het gesprek met de hulpverlener blijkt dat overbruggingshulp voor jou passend en behulpzaam is, bespreekt hij of zij met je hoe je deze periode kunt overbruggen. De mogelijkheid bestaat dat je een aantal gesprekken met een hulpverlener krijgt aangeboden. Als dit toch niet helemaal bij jou past, verwijst de hulpverlener je door naar een voor jou meer passende hulpinstantie of -site.

De overbruggingshulp bestaat uit 1 tot 5 gesprekken met een hulpverlener van MIND Korrelatie. Onderwerp van het contact is bijvoorbeeld ‘Hoe kom je de dag door?’ en ‘Hoe maak je optimaal gebruik van de adviezen die eerder door je eigen behandelaar zijn gegeven?’ Daarnaast bieden we psycho-educatie en kunnen we je adviseren over andere overbruggingsmogelijkheden. 

Wil jij in aanmerking komen voor overbruggingshulp?

Neem contact op met de psychologen en maatschappelijk werkers van MIND Korrelatie. Je kunt bellen, chatten, WhatsAppen of mailen.

Lees verder op MIND