Paalstaan voor Caleidoscoop!

Paalstaan voor Caleidoscoop!

Paalstaan voor Caleidoscoop!

Op 24 juni ’17 gebeurde er iets bijzonders. Dan organiseert MIND een evenement waar nog lang over gesproken wordt: Last Man Standing. Op die dag staan 300 mensen op tegen de wachtlijsten in de psychische hulpverlening door op een paal te staan in het IJsselmeer. Want zoals we allemaal weten: dat is keihard nodig!

Op Hart van Nederland is een nieuwsreportage gemaakt over dit evenement. Door op de link te klikken kan je het fragment terug kijken. 

Hoe werkt het paal-staan?
Van de website van MIND: “In het IJsselmeer, in Hoorn, plaatsen we 300 palen in het water. Het is de bedoeling dat je zo lang mogelijk op jouw paal blijft staan. We vragen je zoveel mogelijk geld in te zamelen bij vrienden, familie en collega’s. De actie start om 12:00 uur en duurt tot uiterlijk 18:00 uur. Want, zo lang duurt het voordat het record paal-staan is verbroken. Er blijft één iemand als laatste over: de Last Man Standing. Via https://www.doemeemetmind.nl/project/last-man-standing kun je meer informatie vinden over het event en kunnen mensen zich aanmelden.”

Jouw deelname levert geld op
MIND heeft 50 palen beschikbaar gesteld voor de aangesloten lidorganisaties. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Doe je mee aan Last Man Standing? Dan maak je niet alleen een statement tegen de lange wachtlijsten, tegelijkertijd gaat de helft van jouw ingezamelde geld direct naar caleidoscoop.

Een snel rekensommetje. Stel, er doen 10 leden mee en die halen allemaal € 250,- p.p. op (totaal € 2.500,-), dan gaat de helft naar ons = € 1.250,- (vereniging Caleidoscoop, wat we kunnen gebruiken voor voorlichting, onderzoek maar ook om er voor te zorgen dat er goede behandeling is/komt voor mensen met een dissociatieve stoornis)

Wil je meedoen?
Helaas, meedoen gaat niet meer. 

Heb je nog vragen?
Als je nog vragen hebt, dan kun je contact opnemen met de contactpersoon bij MIND: Iris Nijkamp, iris.nijkamp@wijzijnmind.nl

We hopen op veel animo vanuit Caleidoscoop, veel succes!