Nieuwe online gespreksgroep voor lotgenoten | 'Herstel en verder'

Nieuwe online gespreksgroep voor lotgenoten | 'Herstel en verder'

Online gespreksgroep | ‘Herstel en verder’

Online groep voor lotgenoten die verder zijn in hun proces en/ of behandeling hebben afgerond.

De weg naar herstel is een individueel proces en voor iedereen anders. Soms is het fijn om eens van gedachten te kunnen wisselen met mensen die ook al een eind op weg zijn richting herstel of met mensen die hun behandeling inmiddels afgerond hebben. Wat doet herstel in je persoonlijke situatie? Waar loop je tegenaan en hoe ga je er mee om? Wat zijn je mogelijkheden en wensen?

Deze online groep is een ontmoetingsplatform waar we ervaringen kunnen delen en we elkaar verder kunnen helpen. We hebben eens per maand een digitale bijeenkomst.

Aanmelden

Spreekt deze omschrijving je aan of wil je eens overleggen omdat je niet zeker of deze groep wat voor je is? Stuur een mailtje naar mail@caleidoscoop.nl. Deze groep is klaar om te starten zodra er voldoende deelnemers zijn. De startdatum van de online groep wordt in overleg bepaald met de mensen die zich hebben opgegeven.

Praktische informatie over online groepen

Deelname is gratis en voor leden van Caleidoscoop. De eerste twee keer mag je ook als niet-lid vrijblijvend kennismaken, daarna vragen we je om lid te worden (€25,- per jaar). We maken voor de online bijeenkomsten gebruik van Microsoft Teams.

> Lees meer over lid worden

> Lees meer over de regio- en online groepen