Nieuwe lotgenotengroep in Tilburg

Nieuwe lotgenotengroep in Tilburg

Caleidoscoop organiseert maandelijkse bijeenkomsten voor lotgenoten in diverse regio’s. Onlangs is een nieuwe groep gestart in Tilburg.

We willen als vereniging graag aan de behoefte tegemoet komen om met lotgenoten bijeen te komen. We hebben gemerkt dat het prettig kan zijn om gelijkgestemden te ontmoeten, en (h)erkenning te vinden in een veilige en vertrouwelijke omgeving. Je kunt daar ervaringen delen en horen over leven met een dissociatieve stoornis, en zo jezelf en anderen steunen.

Regiogroep Tilburg

De bijeenkomsten van regiogroep Tilburg vinden plaats op elke eerste woensdagmiddag van de maand. Deze locatie is zowel met eigen vervoer als met het openbaar vervoer goed te bereiken. Parkeren in de buurt is gratis en de ruimte is ook voor rolstoelgebruikers geschikt. Het adres en aanvullende informatie ontvang je na aanmelding voor de groep.

Aanmeldinformatie

De bijeenkomsten zijn gratis en voor leden van Caleidoscoop. Voor niet-leden is het mogelijk om vrijblijvend twee bijeenkomsten bij te wonen. Wij hopen dat je daarna besluit om vaker te komen en lid wordt. De kosten zijn €25,- per kalenderjaar. Meer informatie over lidmaatschap: www.caleidoscoop.nl/lid-worden

Heb je nog vragen en/ of interesse om deel te nemen aan deze lotgenotengroep? Stuur dan een mailtje naar regiogroep-tilburg@caleidoscoop.nl of bel naar 033 - 82 00 208. De contactpersonen nemen dan contact met je op voor een kennismakingsgesprek.

Andere groepen

Op dit moment is in Tilburg de enige groep in Zuid-Nederland. Is Tilburg voor jou niet bereisbaar, maar heb je wel interesse in deelname? Stuur dan een bericht naar mail@caleidoscoop.nl, zodat we je op de hoogte kunnen houden.

Actuele informatie over alle groepen vind je op www.caleidoscoop.nl/gespreksgroepen. Daar vind je ook achtergrondinformatie over deelname aan groepen (onder aan de pagina, als download).