Nieuw op de website van Caleidoscoop: o.a. nieuwsbrief-inschrijving en deelknoppen social media

Nieuw op de website van Caleidoscoop: o.a. nieuwsbrief-inschrijving en deelknoppen social media

Afgelopen week zijn er enkele nieuwe mogelijkheden en updates toegevoegd aan de website van Caleidoscoop. Graag licht ik er een paar uit:

 1. Bezoekers en geïnteresseerden kunnen zich inschrijven voor de nieuwsbrief.
  • Deze verschijnt waarschijnlijk eens in de vier tot zes weken.
  • Ben je al lid van de vereniging? Als je mailadres bekend is bij Caleidoscoop, krijg je deze nieuwsbrief ook zonder dat je je apart hoeft in te schrijven.
 2. Onder elk nieuwsbericht vind je nu deel-knoppen naar social media en mail.
  • Op deze manier kun je eenvoudig een nieuwsbericht van onze site delen op je social media, of doorsturen naar iemand.
 3. Het ledendeel (voor verenigingsleden) is weer verder uitgebreid. Zodra je ingelogd bent, vind je op hier vind je een overzicht van de updates.
  • Onder meer de mogelijkheid tot meetings is toegevoegd, maar ook een bulletin-board met taken waar we onze leden graag hulp bij willen vragen.
 4. Vacatures: er zijn nieuwe vacatures toegevoegd.
  • We zijn in het bijzonder op zoek naar mensen die graag redactiewerk doen en ons willen helpen in het bestuur. Op het ledendeel vind je tevens losse taken die je als lid zou kunnen doen.
 5. Nu er regelmatig nieuwsberichten worden toegevoegd aan de website, raakte verenigigingsnieuws wat ondergesneeuwd.
  • Om die reden is er nu een categorie 'Nieuwsberichten' (nieuwsberichten die we delen van o.m. andere (patiënt)organisaties en waarvan wan we denken dat die relevant voor onze bezoekers kunnen zijn) en een categorie 'Verenigingsnieuws' toegevoegd.

Tot slot: onze leden kunnen deze of volgende week een uitgebreid verslag verwachten van de ingelaste ALV van juli jongstleden.

Ook zullen we - naar verwachting - na onze vakantie in augustus een bestelformulier op de website toevoegen, waar een overzicht staat van al het informatiemateriaal dat je bij ons kunt aanvragen. Ook zullen we dan starten met Facebook en LinkedIn. We houden je op de hoogte!