Voor leden | Uitnodiging presentatie websiteschetsen op 3 november, 19:30 uur

Voor leden | Uitnodiging presentatie websiteschetsen op 3 november, 19:30 uur

Vandaag hebben alle verenigingsleden een mailtje gekregen met daarin de mogelijkheid om te stemmen op het definitieve logo van Caleidoscoop. Daarnaast nodigen we alle leden graag uit voor de online presentatie van de websiteschetsen die MEO heeft gemaakt, zodat we kunnen horen wat jullie vinden. Op basis daarvan wordt de nieuwe website verder ontwikkeld.

Uitnodiging: schetspresentatie website op 3 november 19:30 uur (online)

Op donderdag 3 november om 19:30 – 21:00 uur is de eerste online schetspresentatie van de nieuwe Caleidoscoop-website. Het gekozen logo zal dan weerspiegeld zijn in de vormgeving van de website. MEO zal deze avond begeleiden en feedback verzamelen op de eerste voorstellen voor de site, en deze vervolgens verwerken. Daarna plannen we weer een online bijeenkomst met MEO waar je voor uitgenodigd wordt, waarbij MEO een demo-model van de site zal tonen. We zetten op die manier steeds een stap dichter bij de definitieve website.

Geef je uiterlijk 1 november op via bestuur@caleidoscoop.nl om mee te kijken en te praten. Het is mogelijk om deel te nemen zonder zelf in beeld te zijn. Wanneer je je opgegeven hebt, krijg je op 2 november een mail met een link naar het overleg (via Teams).

Updates over de nieuwe huisstijl en website

Het hele proces voor de nieuwe website en huisstijl tot nu toe kun je volgen op het ledendeel: https://www.caleidoscoop.nl/ontwikkeling-nieuwe-website-en-huisstijl (log in met je account om de pagina te zien, of meld je aan). We voegen daar steeds informatie en updates toe. Volgende week tref je daar tevens het verslag van de laatste bijeenkomst in Amersfoort aan, die over de inhoud en functionaliteit van de website ging.

We kijken uit naar je stem, en hopen dat je deelneemt aan de schetspresentatie. We vinden het heel waardevol om deze keuzes met elkaar te kunnen maken. Heb je vragen of opmerkingen? Voel je vrij om ons te berichten!

Hartelijke groet,

Bestuur Caleidoscoop
bestuur@caleidoscoop.nl

* Heb jij geen mail gekregen, ook niet in je spambox, terwijl je dat wel verwachtte? Je kunt in dat geval het best contact opnemen met de ledenadministratie: administratie@caleidoscoop.nl.