Landelijke ontmoetingsdag Caleidoscoop op 5 november - ben jij er ook bij?

Landelijke ontmoetingsdag Caleidoscoop op 5 november - ben jij er ook bij?

We kunnen elkaar voor het eerst sinds ruim twee jaar weer in 't echt ontmoeten, en we hopen dat jij er ook bij bent! Onze landelijke ontmoetingsdag is namelijk op 5 november in Soest, en we hebben een afwisselend programma voor je samengesteld.

De dag is voor iedereen die mee wil doen; het is niet nodig om lid te zijn. Spreekt het programma je aan? En/of heb je een dissociatieve stoornis en wil je andere lotgenoten ontmoeten? Wil je kennismaken met de vereniging? Of gewoon bij deze gezellige dag zijn? Je bent van harte welkom!

Ben jij er ook bij? Klik hier om je in te schrijven!

Waar? Vereniging Artishock, Steenhoffstraat 46A, Soest
Wanneer? Zaterdag 5 november 2022, 10.30 – 16.30 uur
Kosten: gratis voor leden, €12,50 voor niet-leden. Je kunt ook direct verenigingslid worden via het inschrijfformulier: dan is de dag gratis en betaal je alleen voor de contributie voor het komende jaar.

Dagprogrammma

10.30 uur | Inloop met koffie en of thee
11.00 uur | Gitaar en zang door Rosemary Lengton
11.05 uur | Welkomstwoord door Henriëtte (voorzitter)
11.15 uur | Lezing door Tessie Voesenek: “Het belang van thuisbegeleiding”. Aansluitend is er ruimte voor vragen. Tessie Voesenek biedt begeleiding bij psychische en psychiatrische problematiek: www.resuma-begeleiding.nl
12.15 uur | * Koffie- en theepauze & inschrijving middagworkshops
12.30 uur | Nieuwtjes vanuit Vereniging Caleidoscoop
13.00 uur | Lunch – dieetwensen kun je doorgeven via het aanmeldformulier
14.00 uur | Je kunt kiezen uit een van beide workshops of in de centrale ruimte met andere aanwezigen kletsen.

1. Workshop Schrijven door Harm Puite                           
“Schrijven is verwerken op een unieke manier. Je hebt alleen een pen en papier nodig. Ik vertel in deze workshop meer over hoe ik schrijven heb geleerd en wat het me oplevert – vervolgens ga je zelf ervaren hoe dat werkt”
Harm Puite is auteur van het boek ‘Mist’ en geeft schrijfworkshops.
2. Workshop Papier scheppen door Anoek Penders
“Ik  merkte dat ik me beter ging voelen als ik iets met mijn handen deed. Dat wil ik graag delen met anderen. Tijdens deze workshop ga je zelf papier maken met hergebruikt materiaal”
Anoek Penders is de drijvende kracht achter Lovestock, duurzame dagbesteding: www.lovestock.nl

15.30 uur | Slot- en dankwoord met muzikale afsluiting
15.40 uur | Mogelijkheid tot napraten met drankje en hapje (tot 16.30 uur)

Zorg je voor jezelf?

We hebben een dagprogramma gemaakt, maar we moedigen je aan om zelf te bepalen wat voor jou mogelijk en prettig is. Je bent vrij om te kiezen aan welke onderdelen van de dag je deelneemt, en hoe lang je aanwezig wilt zijn. Er is altijd een mogelijkheid om je even terug te trekken of te kletsen met andere bezoekers of aanwezige vrijwilligers.

Hulphonden zijn welkom. Ook houden we zo veel mogelijk rekening met een goede rolstoeltoegankelijkheid, mits je dit van te voren aangeeft. Heb je bepaalde voorzieningen of hulp nodig, of heb je dieetwensen? Je kunt dit aangeven via het aanmeldformulier, maar ons ook mailen. We denken graag met je mee: mail@caleidoscoop.nl.

Aanmelden, kosten & aanvullende informatie

Aanmelden kan tot 28 oktober: www.caleidoscoop.nl/ontmoetingsdag2022. Iedereen is welkom tijdens deze dag, ongeacht of je lid bent. Deelname voor leden is gratis en voor niet-leden €12,50.

In tegenstelling tot eerdere jaren, combineren we de landelijke ontmoetingsdag niet meer met een algemene ledenvergadering (ALV). Voor veel leden was dit (te) intensief, terwijl ze wel aan beide wilden deelnemen. Wel zullen we nieuwtjes delen over de vereniging, en is er natuurlijk alle ruimte om vrijwilligers en bestuur te spreken.

Routebeschrijving & (rolstoel)toegankelijkheid

Auto: parkeren is gratis en kan in de directe omgeving.

Trein: station Soestdijk, Soest (let op: er zijn drie treinstations in Soest)
Vervolgens lopend vanaf station Soestdijk:

Als je met je rug naar het stationsgebouw van station Soestdijk staat, ga je rechtsaf en volg je het spoor tot aan de Talmalaan. Je gaat linksaf de Talmalaan in, tot je bij een T-splitsing komt, met rechts pizzeria Domino’s. Daar sla je rechtsaf de Steenhoffstraat in. Bij de rotonde ga je rechtdoor (vervolg de Steenhoffstraat). Artishock bevindt zich ca. na 100 meter aan de rechterzijde.

Bus: halte Kerkplein, Soest

Vanaf station Amersfoort neem je bus 70 richting Hilversum en stap uit bij de halte station Soest-Zuid. Stap over op lijn 74, tot halte Kerkplein in Soest
Vanaf station Hilversum neem je bus 70 richting Amersfoort. Bij halte Soestdijk-Noord stap je over op bus 74, uitstappen bij halte Kerkplein in Soest.

Daarna lopend vanaf deze halte:

Ga richting de rotonde en sla rechtsaf de Steenhoffstraat in. Artishock bevindt zich 100 meter van de rotonde aan de rechterzijde

Plan je eigen route via www.9292ov.nl naar Steenhoffstraat 46A in Soest of kijk op artishock-soest.nl.

Rolstoeltoegankelijkheid

De inpandige lift is enkel via Museum Oud Soest aan de voorzijde van het gebouw te bereiken en moet door ons gereserveerd te worden. Geef daarom van te voren aan als dit nodig is.

Ben jij er bij op 5 november?

We kijken uit naar je komst! Mocht je ernstige vertraging oplopen en op de 5e november contact met ons zoeken, bel dan naar Artishock: 035-6019577.

Hartelijke groet,

Het organisatieteam van de ontmoetingsdag & het bestuur
bestuur@caleidoscoop.nl