Kortingsactie Steekje Los, uitbreidingsset Dissociatieve Stoornissen: nu voor €15,-!

Kortingsactie Steekje Los, uitbreidingsset Dissociatieve Stoornissen: nu voor €15,-!

Wil jij eens op een andere manier in gesprek over dissociatieve stoornissen? Bestel dan nu de uitbreidingsset van Een Steekje Los voor slechts €15,- bij Caleidoscoop.

Een Steekje Los – Een eigenwijs spel

“Een Steekje Los?” is een bordspel om samen in gesprek te gaan over psychische gezondheid en kwaliteit van leven. Je gaat met elkaar in gesprek aan de hand van 8 thema’s. Het is een spel voor iedereen die ‘iets’ heeft met psychische gezondheid. Of je nu in gesprek wil met vrienden, kennissen, familie, collega’s of cliënten, maakt daarbij niet uit. Er zijn 26 uitbreidingssets verkrijgbaar, allemaal met een thema.

Wat zit er in de uitbreidingsset dissociatieve stoornissen?

De uitbreidingsset Dissociatieve stoornis is een uitbreiding op het spel Een Steekje Los? en bestaat uit 110 spelkaarten. Een uitbreidingsset bestaat uit 110 spelkaarten, verpakt in een blik van 12 x 16 cm. Per set zijn de kaarten verdeeld per levensthema (o.a. hulp, thuis, studie, beroep en zingeving) en categorie (o.a. levensvragen, foto’s, kennisvragen en tekenen/uitbeelden).

De set kan los van het bordspel worden gebruikt, bijvoorbeeld als kaartspel, gespreksstarter of als communicatietool bij voorlichtingsbijeenkomsten, psycho-educatie, gespreksgroepen of voor thuisgebruik. De set is ontwikkeld door Caleidoscoop en een co-productie van Zorgbelang Gelderland en Identity Games.

Wil jij gebruik maken van deze actie?

>> Bestel de uitbreidingsset direct!

Lukt het niet met het formulier? Mail naar administratie@caleidoscoop.nl onder vermelding van ‘Kortingsactie Steekje Los’. Vermeld in de mail jouw naam, adresgegevens en het aantal sets dat je wilt bestellen. Je krijgt de factuur toegestuurd per mail.

De actieprijs is exclusief verzendkosten van €5,-, ongeacht het aantal spellen dat je bestelt.

Meer informatie

Alles over het basisspel, de uitbreidingssets en andere projecten van De Bagagedrager vind je op www.debagagedrager.nl en (om online kennis te maken met het spel en de uitbreidingssets) www.eigenwijsspelonline.nl.