ALV/ Ontmoetingsdag 04-11-2017

ALV/ Ontmoetingsdag 04-11-2017

Op zaterdag 4 november is de Algemene Leden Vergadering (ALV) van Caleidscoop. We combineren dit weer met een ontmoetingsdag, waarin je lotgenoten en naasten kunt ontmoeten en er worden workshops georganiseerd. Dit alles onder het genot van een lunch en diverse drankjes. Alle leden, naasten en belangstellenden zijn welkom! Er zijn geen kosten verbonden aan deze dag. Aanmelden is gewenst, maar niet nodig. Je kunt ook alleen ‘s ochtends of ‘s middags komen. Wel fijn als je dat even doorgeeft (mail@caleidoscoop.nl).

Deze dag is in vergadercentrum Vredenburg 19 te Utrecht (www.vergadercentrumvredenburg.nl). Deze locatie is op loopafstand van het centraal station van Utrecht (10 min.), en is toegankelijk voor mindervaliden. Aangezien we in de binnenstad van Utrecht zitten, kan je in de buurt niet gratis parkeren.

We hebben bij deze uitnodiging de agenda ALV en de workshopuitleg toegevoegd. Vanaf 28 oktober is het klachtenreglement ter goedkeuring te vinden op: www.caleidoscoop.nl/over-caleidoscooporganisatie/klachtenprocedure

Tevens is op deze datum de notulen van de ALV van 26 november 2016 te vinden op: www.caleidoscoop.nl/agenda 

Hopelijk tot dan!