Regiogroepen: maandelijkse bijeenkomsten voor lotgenoten

Regiogroepen

Caleidoscoop organiseert maandelijkse bijeenkomsten voor lotgenoten in verschillende regio's in Nederland. Deze groepen komen op een vaste dag bijeen:

  • Amersfoort: tweede zaterdag van de maand
  • Ede: tweede maandagavond van de maand
  • Leeuwarden: eerste vrijdagmiddag van de maand
  • Groningen: eerste zaterdag van de maand (vol)

Deelnemen aan een regiogroep

Wil je deelnemen of eerst meer informatie hebben over het reilen en zeilen van een groep? We beantwoorden graag al je vragen en/ of brengen je in contact met de contactpersoon van de regiogroep van jouw voorkeur. Bijeenkomsten zijn gratis voor leden van Caleidoscoop. Ben je geen lid? Je kunt vrijblijvend twee bijeenkomsten bijwonen om de sfeer te proeven en te kijken of deelname iets voor jou is. Daarna is lidmaatschap van de vereniging (€ 25,- per jaar) verplicht, waarbij je natuurlijk ook profiteert van de andere voordelen van je lidmaatschap. Neem gerust contact met ons op.

Is er in jouw buurt (nog) geen regiogroep?

Ook dan horen we graag van je: bij voldoende belangstelling kunnen we een nieuwe groep opzetten. Je kunt je aanmelden als geïnteresseerde deelnemer, maar we helpen je ook graag als het je leuk lijkt om een groep te organiseren bij jou in de buurt - dat kan in je eentje, maar ook samen met iemand anders. Afhankelijk van jouw wensen en mogelijkheden, kun je natuurlijk ook op andere manieren een bijdrage leveren aan een (bestaande of nieuwe) groep. We kijken uit naar je berichtje via info@caleidoscoop.nl.