Kerstvakantie: beperkte bereikbaarheid t/m 8 januari 2023

zondag, 8 januari, 2023 - 00:00

Gedurende de kerstvakantie (donderdag 22 december 2022 t/m zondag 8 januari 2023) zijn we beperkt bereikbaar. We nemen tijd om even uit te rusten en bij te komen van een intensief jaar, zodat we in januari weer met hernieuwde energie voor je klaar kunnen staan. We kijken ook alvast vooruit: we zullen in 2023 onze nieuwe website lanceren, nieuwe ontmoetingsmogelijkheden op touw zetten en bijvoorbeeld op 18 maart weer een algemene ledenvergadering houden.

We realiseren ons dat december en januari lastige maanden kunnen zijn, bijvoorbeeld omdat je je eenzaam voelt, je sociale en/of professionele steunnetwerk minder bereikbaar is en het contrast tussen je eigen gemoedstoestand en allerlei feestelijkheden in de buitenwereld extra groot kan zijn. De Caleidokrant is inmiddels bij alle leden binnen, en we hopen dat dit een tastbaar teken kan zijn dat je niet alleen bent, hoe je je ook voelt.

 • Onze mailbox(en), waaronder mail@caleidoscoop.nl, zullen we vanaf 9 januari weer beantwoorden.
  • Voor dringende zaken die niet kunnen wachten kun je het bestuur mailen op bestuur@caleidoscoop.nl. Wil je het woord 'dringend' in de onderwerpregel vermelden? Dan reageren we eerder.
 • De Caleidofoon is beperkt bereikbaar. Het telefoonnummer is 033-8200208. De Caleidofoon wordt bemensd door ervaringsdeskundige vrijwilligers die een luisterend oor en informatie bieden. We bieden geen therapie of (crisis)hulp. Onze vrijwilligers zullen beperkt beschikbaar zijn en je telefoontje niet altijd kunnen beantwoorden, maar je kunt wel altijd de voicemail inspreken. Dan bellen ze je terug. Tijdens kerst (25 en 26 december) en de jaarwisseling (30 december en 1 januari) is de telefoonlijn gesloten. Je kunt wel één van de andere telefoonlijnen bellen:
  • Naasten Centraal: 0900 254 66 74
  • Mind Korrelatie: 0900-1450(15 ct p/m). Maandag t/m vrijdag 9 - 18 uur. Mailen of chatten is ook mogelijk.
  • De Luisterlijn: 0900-0767(lokaal tarief). Je kunt dag en nacht bij hen terecht middels telefoon, mail of chat.
  • Ben jij (of je naaste) in crisis, en/ of heb je direct hulp nodig?
   • Bel je behandelaar, een vertrouwenspersoon of de huisartsenpost in jouw regio. Als je in levensgevaar bent, bel dan 112.
   • 113 Online heeft een crisislijn die je dag en nacht kunt bellen: 0900-0113. Je kunt ook chatten.
 • De administratie reageert op je vraag of verzoek na de vakantie.

  We wensen je warmte en vriendelijkheid, en hopen dat je de dingen kunt doen die voor jou steunend en prettig zijn - of je deze periode nu fijn vindt of juist niet. Zien we je weer in 2023?

  Hartelijke groet,

  Team Caleidoscoop