Nieuws en aankondigingen

Zoals sommige van jullie wellicht mee gekregen hebben is er een conflict ontstaat tussen VGZ en Parnassia groep.
Dit houdt in dat mensen die verzekerd zijn bij VGZ en op 16 dec of na 16 dec een intake krijgen bij een ggz instantie, dat onderdeel is van Parnassiagroep, geen vergoeding krijgen voor de intake en eventuele behandeling. Mocht je bij VGZ zijn verzekerd dan word je ook niet meer uitgenodigd voor een intakegesprek. 
Ben je reeds in behandeling, of heb je al intake gesprek gehad, dan word je behandeling voor dit jaar gewoon vergoedt.

De aankomende uitzending gaat over kinderporno (of beter gezegd: beelden van kindermisbruik)

Stefanie en Beatrix willen de video’s vinden die zijn gemaakt toen zij in hun kindertijd zijn misbruikt. Zij zijn begin jaren tachtig vernederd en verkracht in de kelder van hun Duitse oom. Daarbij werd ook gefilmd. De zussen vertellen hun verhaal omdat ze duidelijk willen maken tegen welke muren slachtoffers aanlopen als ze geen bewijs hebben van wat hen is overkomen.

Naasten in Kracht organiseert op zaterdag 30 november een schrijfworkshop voor partners, kinderen, ouders, broers, zussen en goede vrienden van mensen met een psychische kwetsbaarheid. In de workshop ga je aan de hand van korte opdrachten aan de slag met het schrijven van een kort ervaringsverhaal. Ook leer je tips uit je ervaringen te halen. Je wordt stap voor stap meegenomen. Zo zet je jezelf centraal en geef je je ervaring een plek. Deze workshop, speciaal voor naasten van mensen met een psychische kwetsbaarheid, helpt daarbij.

Uitnodiging voor de ALV/Ontmoetingsdag

Wanneer:           Zaterdag 6 april van 10.30 u. tot 16.00 uur

Locatie:                Buurthuis van de Toekomst de Sprong

Adres:                  Paviljoensgracht 33 2512 BL Den Haag

Pagina's