Algemene Ledenvergadering (ALV)

Algemene Ledenvergadering (ALV)

Minimaal één keer per jaar nodigen we alle leden uit om hun stem te laten horen tijdens een Algemene Ledenvergadering. In deze vergadering is er uitwisseling en afstemming over de activiteiten en plannen van de vereniging, oftewel: “Hoe gaat het met Caleidoscoop?” De ALV is het hoogste orgaan van de vereniging. Dat betekent dat de stem van de leden doorslaggevend is en leidend in de koers van de vereniging.

Alle leden ontvangen een uitnodiging voor de ALV en hebben stemrecht, zowel tijdens de vergadering als daarbuiten, bijvoorbeeld via brief of e-mail. We stellen je mening erg op prijs. Heb je zelf ideeën of plannen die je zou willen delen voor of tijdens de ALV? Of wil je iets op de agenda zetten? We horen graag van je.

De ALV combineren we altijd met een interessante thema-/ ontmoetingsdag. 's Ochtends vindt meestal de ALV voor alle leden plaats, en 's middags zijn er workshops, lezingen en/ of andere activiteiten waar iedereen welkom is. Je bent natuurlijk vrij om te kiezen welke onderdelen van een ALV en/ of themadag je wilt bijwonen.