Caleidokrant

Bij de herfsteditie van de Caleidokrant trof je als het goed is ook een flyer aan die informatie bevat over de collectieve ziektekostenverzekering die je kunt afsluiten als verenigingslid. Niets ontvangen of de flyer kwijt? Hieronder vind je een download met alle informatie.

Onlangs hebben alle leden de lente-editie van de Caleidokrant ontvangen. Op de website kun je inmiddels ook aanvullende artikelen lezen en zien wanneer je de volgende krant kunt verwachten. In de agenda vind je, naast de verwachte publicatiedatum van de krant, ook per krant een uiterste inzenddatum voor aanleveren van kopij.

In de lente-editie 2020 van de Caleidokrant trof je op pagina 10 een ingezonden artikel van Rosemary Lengton, één van onze vrijwilligers: "Positieve (s)tipjes aan de horizon - Aanmoedigende tips voor mensen die een nare jeugd hebben gehad".

In de vorige Caleidokrant (wintereditie 2019, pagina 8 t/m 10) trof je een verslag over de lezing van drs. Tony Bloemendaal (klinisch psycholoog en opleider bij Fivoor) over de emotionele aspecten van verwaarlozing en trauma. In het bijzonder was er aandacht voor de neuropsychologische en -biologische gevolgen van trauma en verwaarlozing en hoe deze inzichten handvatten bieden voor behandeling en herstel.

Elk seizoen ploft er een nieuwe Caleidokrant op je mat: dit ledenblad staat vier keer per jaar vol met artikelen, tips, recensies, ontspanning en natuurlijk het laatste nieuws over de vereniging zelf. De meeste leden (en dus lezers) zijn lotgenoot en/ of naaste van iemand met een dissociatieve stoornis. En zoals ook voor Caleidoscoop zelf geldt: het blad bestaat voor leden, maar ook dóór leden.

Dus... houd je van schrijven? Heb je iets moois of interessants gelezen of gezien? Zijn er onderwerpen waar je graag (meer) over zou willen lezen?

Wil jij ook bijdragen aan deze - of een volgende - Caleidokrant? Inzenden van kopij voor deze editie kan tot 15 juni 2020.

Begin juli kun je de zomereditie van de Caleidokrant in je brievenbus verwachten! Vanwege de corona-maatregelen is deze wat later dan je gewend bent: het kan zijn dat de datum nog verandert. Als dat het geval is, houden we je via de site op de hoogte.

 

Vanwege de maatregelen rondom het corona-virus, heeft de lente-editie van de Caleidokrant helaas vertraging opgelopen. Maar... (update van 16 mei) de krant is inmiddels verzonden! Als het goed is, ligt 'ie inmiddels bij je in de bus.*

Met in deze editie

Zoals je gewend bent, is ook deze krant een mix van allerlei soorten artikelen: van luchtig tot serieus. Een greep uit de artikelen in deze editie: