Bijeenkomsten van Caleidoscoop

Regiogroepen

Caleidoscoop organiseert maandelijkse bijeenkomsten in vier regio’s, namelijk in Den Haag, Ede, Amersfoort en Groningen. Wil je deelnemen en/ of meer informatie? Neem dan contact met ons op. Voor deelname aan deze groepen is opgave verplicht. De bijeenkomsten zijn gratis voor leden. Niet-leden kunnen vrijblijvend 2 bijeenkomsten bijwonen, daarna is lidmaatschap verplicht. Zie hieronder de data van de bijeenkomsten:

  • Amersfoort: tweede zaterdag van de maand
  • Groningen: eerste zaterdag van de maand
  • Ede: tweede maandagavond van de maand
  • Leeuwarden: Eerste vrijdagmiddag van de maand

Op dit moment zijn we bezig om een regiogroep op te starten in Leeuwarden en Ede. Daarvoor zijn we nog op zoek naar vrijwilligers die interesse hebben om hieraan mee te helpen? Heb je interesse en lijkt het je leuk om hier een bijdrage aan te leveren, of heb je interesse om deel te nemen aan deze regiogroep, stuur een mailtje naar caleidosoop@caleidoscoop.nl

Algemene Leden Vergadering (ALV)

Minimaal een keer per jaar is er een Algemene Leden Vergadering, waarin er uitwisseling en afstemming is over de activiteiten en de plannen van de vereniging, oftewel: “Hoe gaat het met Caleidoscoop?” De ALV is het hoogste orgaan van de vereniging. Dat betekent dat de stem van de leden doorslaggevend is in besluiten van de vereniging. Alle leden ontvangen een uitnodiging voor de ALV en hebben stemrecht. We combineren de ALV met een interessante themadag.