Actie 'Last man standing' (MIND)

zondag, 31 oktober, 2021 - 12:00 t/m 15:00

Last Man Standing is een uniek evenement waarbij je – tegelijk met honderden anderen – 3 uur lang op een verhoging gaat staan! Hiermee willen we aandacht vragen voor het belang van mentale gezondheid én geld ophalen om jongeren die het moeilijk hebben te kunnen ondersteunen. 

Waar worden de donaties aan besteed?
Door mee te doen met Last Man Standing maak je een statement met je eigen verhaal en motivatie. Met de donaties die jij ophaalt, steun je projecten zoals de MIND Young Academy en de MIND Young Studio. Deze projecten, gericht op kwetsbare jongeren, bestaan uit voorlichting, preventie en ondersteuning. Veel jongeren worstelen met een depressie, burn-out, prestatiedruk, of een eet- of angststoornis en maar liefst 4 op de 10 jongeren met psychische klachten durft hier niet over te praten. Daarom is bespreekbaarheid, aandacht, preventie en ondersteuning heel hard nodig, juist nu.

Er mag en kan heel veel!
Gelukkig is er (binnenkort) weer veel meer mogelijk dan afgelopen editie van Last man Standing. Daarom mag je dit jaar kiezen op welke manier je mee wilt doen. Het houdt in dat je dus samen kunt staan in een grote groep op de hoofdlocatie ‘Headquarters’, zodat je er letterlijk niet alleen voor staat. Ook kun je thuis meedoen of aanhaken bij één van de acties in de deelnemende studentensteden. We willen hoe dan ook dat héél Holland gaat staan. Staan voor een psychisch gezonde samenleving.

 Kies hoe je wilt deelnemen en meld je gratis aan: 

 

Bron: lastmanstanding.doemeemetmind.nl