Aanmelden

Je kunt je op de website van Caleidoscoop aanmelden voor twee beveiligde delen van de website, die onafhankelijk van elkaar functioneren en ieder een ander doel hebben. Op deze pagina geven we je uitleg over deze onderdelen.

Klik hier om je direct aan te melden

Via deze stap maak je een nieuw account aan, en kun je kiezen voor welke onderdelen je je wilt aanmelden.

Wil je je aanmelden voor het ledendeel als je al een forumaccount hebt? Lees dan hieronder hoe dat werkt.

> Ledendeel: voor leden van de vereniging

Voor leden van de vereniging bieden we extra informatie over onder meer activiteiten en ander (verenigings)nieuws. Als lid kun je reageren onder elke pagina. Dit deel van de site is ontwikkeling, maar bevat steeds meer informatie.

> Forum: voor lotgenoten

Het lotgenotenforum is voor iedereen met een dissociatieve stoornis, ook voor mensen die geen lid zijn van Caleidoscoop. Je kunt daar relatief anoniem en laagdrempelig in contact komen met andere lotgenoten en berichten uitwisselen.

Ben je al lid van het forum en wil je je aanmelden voor het ledendeel?

Stuur dan een mailtje naar website@caleidoscoop.nl met daarin je gebruikersnaam, echte naam en adres. We gebruiken deze gegevens alleen om te controleren of je in ons ledenbestand staat. Dit duurt meestal enkele werkdagen. Als je lid bent, geven we je toegang tot het ledendeel, en krijg je een mailtje zodra dit geregeld is. Je kunt nu met hetzelfde gebruikersaccount gebruik maken van zowel het forum als het ledendeel.

Wil je een apart account voor het ledendeel en het forum? Dat kan.

Je moet dan eerst uitloggen, en vervolgens rechtsboven in de grijze balk op 'Registreer' klikken. Vervolgens vink je alleen het ledendeel aan en vul je de verdere gegevens in. De procedure is dan gelijk aan de afwikkeling van een nieuw account.

Nadat je gegevens gecontroleerd zijn en je nieuwe account geactiveerd is, zullen we jouw persoonlijke adresgegevens vervangen door die van het postadres van Caleidoscoop. We doen dat voor de veiligheid en de privacy. Jouw persoonlijke gegevens zijn na deze stap namelijk niet meer nodig, en we kiezen er voor om ze dan ook niet meer op te slaan op de website-omgeving.